Diensten

Advies op maat

Ondernemers kunnen tegen allerlei ongewenste situaties aanlopen op het gebied van financiën of belasting. Dan is het fijn om terecht te kunnen bij een echte kenner op het gebied van (tattoo) artiesten, die de juiste ondersteuning biedt en alle zorgen ontneemt. Uiteraard kijken wij naar uw persoonlijke situatie en zorgen we ervoor dat uw wensen centraal staan.

Belasting regelen

Als ondernemer moet u ieder kwartaal (of soms maandelijks) een btw-aangifte doen. Daarnaast moet er ook ieder jaar een volledig en correcte belastingaangifte worden gedaan. Met behulp van Artministratie hoeft u zich nooit zorgen te maken dat er iets fout gaat. Eens wij uw stukken hebben ontvangen gaan wij gelijk aan de slag om ervoor te zorgen dat al uw belastingzaken op orde zijn en adviseren wij waar nodig om kosten te besparen.

Bijhouden van de boekhouding

Een onderneming moet zich aan talloze regels houden om voort te kunnen bestaan. Administratieve regels die wij kennen als ons eigen broekzak. Wij zouden ons bezig houden met alle administratieve taken zoals inkoop- en verkoopfacturen, belasting aangiftes, jaarresultaten, etc. Wij houden alles op financieel vlak strak in de gaten en controleren grondig ons eigen werk.

De juiste hulp bij administratie en belasting bij tattoeëerders en kunstenaars

Bij het runnen van een tattoo onderneming komt meer kijken dan alleen het creatieve werk van ontwerpen en tatoeëren. Er zit veel werk in de boekhouding, er moet belasting betaald worden en het regulieren van in- en verkoop ligt vaak administratief lastig.

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Het uitbesteden van uw boekhouding bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar verzekert u ook van nauwkeurige en up-to-date financiële gegevens. Ons ervaren team kan uw financiële processen stroomlijnen en u voorzien van inzichten om uw bedrijf te laten groeien.

De veiligheid van uw financiële informatie is van het grootste belang voor ons. We hanteren strenge beveiligingsprotocollen en geavanceerde technologieën om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

Zeker, naast onze administratieve diensten bieden we strategisch financieel advies aan. We analyseren uw financiële gegevens en presenteren u inzichten en aanbevelingen om uw financiën te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien.

U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website, per e-mail of telefonisch. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.